Vitun nuolenta kutsuviisumi

Eikä ongelma ole siinäkään ettenkö olisi haluttava, seksikäs tai että rakkaus olisi poissa. Ennen meillä ei ollut mitään ongelmia ja sain suuseksiä sanomatta. Vielä lisää mieltä kaihertaa se, että onko mieheni antanut suuseksiä naama inhosta irvessä monen vuoden ajan, kuten kirjoituksissa vihjataan. Nyt en tiedä mitä tehdä. Pitääkö minun heittää koko neljän vuoden parisuhde menemään ja etsiä mies jolta saan tyydytyksen, edes joskus?

Vaimoni on maailman ihanin ihminen. Kun nussin häntä tai imen hänen pilluaan, hän on aina mahdottoman märkä. Kuitenkin joku on siellä välissä. Hän on kokenut väkivaltaisen elämän edellisen miehensä kanssa ja olen tietänyt jo pitkään, että meillä ei koskaan voi olla sellaista täysin toisiimme sulautunutta rakastelusuhdetta johon hän antautuisi täysin..

Vaimoni on katkera siitä,etten rakastele hänen kanssaan. Näin se vaan on! Pitää vaan hiljalleen unohtaa seksi ja löytää kaveri,jonka kanssa voisi vaan olla ja elää. Saa tosimiehen hulluksi kiimasta. Joka kerta kun nuolen pimpsaa ja saan sen nesteen suuhuni, joka maistuu paremmalta kuin ikinä mikään, jota olen maistanut, menen siitä sekaisin ja tunnen kuinka hulluna olen kaikkiin ihaniin naisiin ja miten kaikki naiset ovat niin ihania.

Eikä se ole siitä kiinni, että haluaisin työntää kullini niin ihanan naisen pilluun ja tuntea sen onnen äärettömyyden, josta siihen voi saada. Ei miehesi pysty antamaan sinulle suuseksiä jos hän ei ole hulluna sinuun. Olen itse nuollut monien naisten pillun ja joka kerta olen tuntenut itseni äärettömän onnelliseksi siitä, että minulla on nainen, joka haluaa olla kanssani. Älkäähän runkkarit siellä jeesustelko. Kyllä aloittaja on ihan asian ytimessä.

Mikään eioo parenpaa kun saa nuolla ihanan naisen pillua orkkuun asti sit vasta antaa kivikovaa munaa. No eikai sitä perhettä hajoiteta vaan jonku typerän "seksien" puuttumisen vuoksi.

Ite en imisi yhenkään akan vittua.. Toine 44v mies 8. Käteenvetolinjalla ja jättää naiset oikeille miehille. Tautinen pillu haisee kauhealle, tulehtunut pillu joka vuotaa valkovuotoa voi aiheuttaa nenätippurin kuten lapinmiehelle. Sieltä lemahtaa niin pahasti että oksennus meinaa tulla. Pippeli jo siinä vaihees putoo maata kohen. Muistakaa kattoo ennen ku panette.

Billun pitää olla pieni punanen karvaton eikä epäsynmetrisiä lärppyjä jotka roikkuu billusta ulos karvoinen. Senkun nuolet ja jää karvat hampaittes rakoihin. Tietenkin teen sen naisenvuoksi. Minusta että hän voi nauttia siitä,että nuolen hänen pilluaansa tekee minusta niin onnellisen ja sittenkin ehkä voisin onnellinen siitä-.

Mua myös ällötti aluksi mut kyl se jo ny menee. Naiset tykkää siittä niin silloin minäkin. Sun kyrpä voi haista kuule viälä pahemmalle. Olen kyllä nainen, mutta otan kantaa silti. Olen aika lailla samaa mieltä kanssasi. Sekä miehen, että naisen pitää ehdottomasti pestä paikkansa ennen nuoleskelua.

Molemmat kun haisevat pahalta, kun pelit ja vehkeet muhii päivän pöksyissä. Moni nainen yököttyy, kun mies naisen haluja kyselemättä tunkee kullin suuhun. Siitäkin pitäisi muka nauttia ja sitä kehua, ettei miehellä lerpahda. Karvoja on ihmisellä luonnostaan alapäässä eikä värkin muodolle mitään voi, mutta siisti pitää olla!

Pillun haju on sekä, joka panee minut aina sekaisin ja saa kullini nousemaan. Ei sillä voi olla tekemistä minkään muiden hajujen kanssa. Olkoon mikä tahansa, mutta kulli alkaa seistä ja pitäis löytää joku. Olen valmis nuolemaan selkäsi, vatsasi ja pillusija mennä täysin sekaisin sinusta ja koko ajan tuntea kuinka ihana olet Voi kun löytäisin sinut.

Kuka sitä paskaa alkaa syömään. Ja moni on mun puolella, myös naisetkin. Jo ikiajat nainen on alunperin, raamatun ajoiltakin se saasta. Tua saa oikiasti kuulostaan niin pahalta ettei mua ainkaan kiinnosta antaa miehen nuolla,eihän se silloin voi kiihottaa jos tietää miehen naama irveessä imemässä.

Muutenki olen aina peitelly pilluni ettei se ihan kokonan näy,vitut voin omille isoille lärpyille mitää karvaturruineen. Haluan seksiä aina harrastaa pimeessä,silloi ei tarvi näytellä kamalia"sulojaan"pimeessä pystyy paremmin oleen normaali itsensä kuin päivän valossa.

Näytelläkin saa, ei haittaa. Huonon miehen voi vaihtaa parempaan. Minä jättäisin heti jos olis tuollainen "ylihygieenikko" Itse tykkään ainaki miehiltä ottaa munaa suuhun, ekaa kertaa en koska se oli uus juttu mulle sillon ja totta kai vähä etos se siemen neste. Nykyään otan ne vaan ja nielasen. Jolleivat totu niin saavat painua hevonkuuseen. Luonnollisia eritteitä molemmilla sukupuolilla.

Maistapa spermaa ei omaasi ja puhu sen jälkeen, jos siis olet hetero. Ei tarvitse nuolla jos ei halua, mutta turha odottaa, että nainenkaan sitä tekisi sinulle.

Oksennus tulee kun ajattelenkin kaltaisiasi ihmisiä. Mukavaa syksyä, pidähän kielesi kurissa, saastaa liikenteessä: Nämä esim 44v miesten viestit on kyl naikkosten tekstiä. Kyllähän tosi mies nuolee vaikka joka kerta vaikkei siitä pidäkään, sanotaan näin että vähän helpottaa teiän naikkosten elämää. Itse voin olla hieman tarkempi harmi. Olet oikiassa siinä että naikkosen ei tarvi imeä miehenkää munaa jos ei mieskään naista vaikka muna ei haise, sperma voi olla väkevää ei sitä nieltäväksi ole tarkoitettu.

Kyllä minä saan mielipiteeni ilmaista niin kuin kaikki muutkin. Kerran olen maistanut naisen nesteitä ryhmätuokiossa ja ei maistunut juuri miltään: Miehestä siis varmasti kiinni. Tottakai saa sanoa oman mielipiteensä, mutta aikas outoa on olla pitämättä puhtaan, hyvinhoidetun pimpskan mausta: Ei mikään maailman herkku niinkuin kaviaari voi ikinä maistua niin hyvältä kun saat sen pillusta suuhusi ja tunnet kuinka käsittämättömän ihanalta se maistuu ja tiedät, että tämä nainen on nyt juuri odottamassa, että survaiset kullisi häneen ja sitten vaan hiljalleen kerro miten ihanalta hän maistuu ja miten ihanalta koko maailma tuntuisi jos voitaisiin jatkaa tätä ikuisesti.

Jos sitä pillumehua sais pulloon. Koko ajatus tyrmää minut. Olen muutaman kerran juonut pillumehua ja joka kerta mennyt siitä aivan sekaisin. Nyt oot kyllä, Julia hakoteillä, pahemman kerran. Tietää mitä haluaa ja osaa vaatia. Mulla on itsellä hyvin tasa-arvoinen suhde, jossa molemmat saa toteuttaa toiveitaan niin sängyssä kuin muualla. Siihen kuuluu avoimuus, ennakkoluulottomuus ja toisen kunnioittaminen. Jos toiselle ei jokin asia ole mieleen niin sitä ei sit tehdä enkä mä ikinä sitä edes ruinaa.

Vastaus löytyy mun mielestä kommunikoinnista. Poikaystäväsi ehkä haluaa nuolla sua, mutta kuinka sä saisit hänet uskoon, että sä et halua, etkä kumminkaan halua loukata häntä?

Sun täytyy jotenkin kertoa asia hänelle sillä tavalla, että sä kehut häntä ihan hirveästi siitä kun hän tekee asiat oikeeseen suuntaan. Sano, että sulla on just ihan tietty hetki jolloin susta tuntuu, että sun on ihan pakko saada sisään ja kuinka hyvältä se silloin tuntuu. Kun hänellä on niin iso ja silleen: Jos poikaystääväsi jää sen takia ilman, että on nuollut sua, hän muuttaa kohta taktiikkaansa.

Vaikka hän kuinka haluaisi nuolla sinua, miehen on kuitenkin saatava laueta eli kyllä hänkin sua haluaa nussia, ihan varmasti. Ehkä hän tarvitsee vain enemmän aikaa? Kerro lisää, jos ei. Meillä päin vain miehen kieli jalkopäässä aiheuttaa kunnon värinät Sen jälkeen saattaa harmittaa että ku tuli valitettua ihan aiheetta!!!

Minulla on jano, sinun lähteesi mettä.. Olisiko Kymenlaaksossa naista joka antaisi maistattaa itseään? Vaikka pikaisesti autossa tai tulen käymään pika visiitillä luonasi.. Pimperon nuoleminen on miehille vähän niin kuin varusmiespalvelus. On jotenkin irvokasta, kun yhdet naiset valittavat miehen halua vitun nuolemiseen, ja toiset naiset, kuinka mies ei nuole vittua, vaikka se tuntuisi niin ihanalta.

Me vain olemme erilaisia, niin miehet kuin naisetkin. Ei ole todennäköista, että löytää juuri sellaisen parikin, joka sopii täsmällisesti yhteen itsensä kanssa.

Nuolemisessa kiehtoo nähdä se läheltä ja naisen saaminen. Saat minuutin nuolemisen jälkeen. Se kannustaa nuolemaan lisää. Kaikki ei saa yhdynnässä helposti. Ehkä kumppanisi edellinen oli semmoinen ja tottui hoitamaan sen nuolemalla. Vastaa alkuperäiseen viestiin vitun nuoleminen Mikä helvetti miehiä vetää nuolemaan vittua? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Harvat naiset tykkäävät klitoriksen suorasta, puuduttavasta jynkyttämisestä. Etsi siis ympäriltä kiusoitelleen ensin. Ainakin meillä toimii myös hyvin kiduttavan hivuttamisen tekniikka; kun kuulen hengityksestä ja muusta, että orgasmi on tuloillaan, hidastan tai lopetan hetkeksi. Sitten uudestaan ja uudestaan, kunnes lopulta mennään loppuun saakka. Voit myös autella hdellä tai kahdella kädellä, paijata vatsaa, pitää kädestä jne.

Silmiinkin voi katsoa, jos tuntuu hyvältä ja uskaltaa. Aina ei tarvitse toistaa samaa kaavaa eikä kaikkia temppuja tarvitse paljastaa heti.

Muutenkin luottaisin vaistoon, kyllä te keksitte, mikä teille sopii. Jonkun nettiohjeen orjallinen noudattaminen tuskin tuottaa parasta tulosta. Tee asioita, mistä itse pidät. Toisen nauttiminen ja kiihottuneisuus kiihottaa vähintään yhtä paljon kuin koskettelu.

Vastaan tietenkin vain omasta puolestani Ei, nimenomaan siihen ei minulla pidä keskittyä. Sen suora käsittely tuntuu kauhealta. Kielen työntäminen sisään tuntuu ihan "hauskalta" mutta ei erikoiselta. Usein kyllä tuntuu kuin gynellä olisi jos toinen runnoo vielä sormillaankin sisään, mutta kai se oikein tehtynä voisi ihan hyvältä tuntua. Tulehdukset ei ole kovin kivoja. Oikeastaan vain huonoja, eli en ole koskaan nauttinut kun minua on nuoltu.

Yleensä lopetan sen alkuunsa kun on niin epämukavaa touhua. Kuten edellä sanoin, en koskaan ole nauttinut siitä. Vähiten kamalalta kuitenkin tuntuu laaja ote, pehmeällä kielellä aiheutettua painetta eikä missään nimessä suoraa klitoriksen rusentamista, kun pelkkä hipaisukin tuntuu pahalta sinne. Kauheinta taas on kovalla kielenkärjellä kuopiminen ja ja lipominen. Liian hento ja varovainen käsittely puolestaan kutittaa, eli ei mitään sellaista "uskallankohan mä nyt hipaista" -meininkiä.

Varmat mutta pehmeät otteet ovat parhaat, vaikka en niistäkään voi sanoa nauttivani. Itse nautin suunnattomasti suuseksistä, ja tähänastisissa suhteissani olen sitä aina saanut. Niin, että saan, siis saan saan ennen varsinaista yhdyntää. En pidä siitä, että mies ikäänkuin pakon edessä "yrittää hoitaa" minua märäksi jotta pääsee asiaan. No, nytpä olen tavannut itseäni vanhemman miehen, jokia tuntuu kovin kokeneelta ja innokkaalta seksin suhteen.

Ja kuinkas kävikään; kun sitten viimein menimme sänkyyn, hän siirtyi alakertaani nuolemaan, ja olin aivan täpinöissäni. Mutta kesken kaiken hän lopetti ja halusi työntyä sisääni. Olin aivan, että hei mitä mitä, jatka nyt kun aloititkin. Olin lähinnä tyrmistynyt, ja jäin jäykkänä makaamaan. Itselleni tuli todella paska fiilis -kuin mies olisi ajatellut vain omaa nautintoaan ja pitänyt minua välttämättömänä pahana. Hän kehtasi vielä itse loukkaantua, kun mainitsin hänelle asiasta.

Minä jättäisin heti jos olis tuollainen "ylihygieenikko" Itse tykkään ainaki miehiltä ottaa munaa suuhun, ekaa kertaa en koska se oli uus juttu mulle sillon ja totta kai vähä etos se siemen neste. Nykyään otan ne vaan ja nielasen. Jolleivat totu niin saavat painua hevonkuuseen. Luonnollisia eritteitä molemmilla sukupuolilla. Maistapa spermaa ei omaasi ja puhu sen jälkeen, jos siis olet hetero. Ei tarvitse nuolla jos ei halua, mutta turha odottaa, että nainenkaan sitä tekisi sinulle.

Oksennus tulee kun ajattelenkin kaltaisiasi ihmisiä. Mukavaa syksyä, pidähän kielesi kurissa, saastaa liikenteessä: Nämä esim 44v miesten viestit on kyl naikkosten tekstiä.

Kyllähän tosi mies nuolee vaikka joka kerta vaikkei siitä pidäkään, sanotaan näin että vähän helpottaa teiän naikkosten elämää. Itse voin olla hieman tarkempi harmi. Olet oikiassa siinä että naikkosen ei tarvi imeä miehenkää munaa jos ei mieskään naista vaikka muna ei haise, sperma voi olla väkevää ei sitä nieltäväksi ole tarkoitettu.

Kyllä minä saan mielipiteeni ilmaista niin kuin kaikki muutkin. Kerran olen maistanut naisen nesteitä ryhmätuokiossa ja ei maistunut juuri miltään: Miehestä siis varmasti kiinni.

Tottakai saa sanoa oman mielipiteensä, mutta aikas outoa on olla pitämättä puhtaan, hyvinhoidetun pimpskan mausta: Ei mikään maailman herkku niinkuin kaviaari voi ikinä maistua niin hyvältä kun saat sen pillusta suuhusi ja tunnet kuinka käsittämättömän ihanalta se maistuu ja tiedät, että tämä nainen on nyt juuri odottamassa, että survaiset kullisi häneen ja sitten vaan hiljalleen kerro miten ihanalta hän maistuu ja miten ihanalta koko maailma tuntuisi jos voitaisiin jatkaa tätä ikuisesti.

Jos sitä pillumehua sais pulloon. Koko ajatus tyrmää minut. Olen muutaman kerran juonut pillumehua ja joka kerta mennyt siitä aivan sekaisin. Nyt oot kyllä, Julia hakoteillä, pahemman kerran. Älä koskaan, milloinkaan häpeä vartaloasi tai mitään osiakaan siitä. Riittää kun pidät pillusi puhtaana, suihkun raikkaana, aina ennen seksikontaktia, niin mies kuin mies nuolee pimpsasi, nautinnolla.

On se niin kiihottavaa kuulla ja nähdä kuinka rakastamani nsinen nauttii, ja laukeaa suutani vasren. Sitä onnen ja hyvänolon tunnetta. Kyllä ymmärrän sunkin näkökantasi ja varmaan on hieman naisenkin aineenvaihdunnasta kiinni, onko sitä värkkiä kuinka miellyttävä nuolla.

Ite en kyllä tiedä mitään kiihottavampaa kuin pillun nuoleminen. Älkää naiset esitelkö pilluanne näkyvästi, silloin pidätte mielenkiinnon yllä että mikä aarre se siä pöksyissä onkaan. Pillun näyttäminen usein vie miehen mielenkiinnon todella nopeasti. Jos et pillusta tykkää, niin ei kannata sellaista kumppania ottaa, jolla pillu on. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Mutta ei pidä kuvitella, että omasi on se ainoa oikea. Monet naiset ovat jo muutenkin epävarmoja itsestään ja pillustaan, näillä jutuillasi tilanne vain pahenee.

Jos pillua noin paljon vihaat, täällä oli sinulle hyvä neuvo, pysy erossa sellaisista henkilöistä, joilla on pillu, et ole heidän arvoisensa. Minulle pillun nuoleminen on seksin ihanin osa-alue. Siihen liittyy kiihottavaa intimiteettiä, onhan suuri kunnia, että nainen päästää jonkun niin lähelle yksityisintä osaa vartalossaan. Lisäksi on kiihottavaa voida tehdä toiselle sellaista hyvää, joka saa hänet nauttimaan, jopa kiemurtelemaan nautinnosta ja kiimasta.

En ole maistanut pahanmakuista pillua, erimakuisia kylläkin. Kikki terveet pillut ovat ihania, eikä niiden tarvitse olla juuri puhtaiksi hinkattuja, luonnolliset hajut ja maut ovat kiihottavia.

On suuri nautinto, jos nainen istuu kasvoilleni ja käytää minua nautintonsa välineenä. Hän määrää tahdin ja saan maistella ja haistella hänen sulojaan ja niiden luonnollista kosteutta. Mieluiten haluan loppuhuipennuksenkin tapahtuvan hänen istuessaan kasvoillani. Eräskin nainen jäi vielä lauettuaan hyväksi toviksi siihen istumaan, jolloin hellästi nuolin myös hänen anustaan kun hän odotteli hengityksensä tasaantumista. En tiedä kummalle se oli ihanampi kokemus, itse en ainakaan muuta kaivannut.

Parasta pillun nuolennassa tosiaan on kun nainen ohjaa hommaa halujensa mukaan ja saan toimia pelkkänä kielenä. Parhaita ovat olleet kuvailemasi nainen kasvojen päällä hinkkaamassa pitkin kasvoja ja komentamassa kieltä syvemmälle. Tai pienen silmäpelilämmittelyn jälkeen vaimo nojautuu nelinkontin sängylle, vetää hameen ylös ja paljastaa kiimaisista eritteistä kiiltelevän pillun ja komentaa nuolemaan tavaraansa siinä takaapäin. MUTTA en pidä pillun nuolemisesta,sinä saat vapaasti nuolla,toivotan onnellista seksi elämää.

En ole ehdottanut muille ettei kannata nuolla enkä mitään sellaista. Toin esille vain oman näkemyksen sukupuolielinten puhtaudesta, suihin otoista ja sen että moni ei vain pidä siitä hommasta mikä on totta jumalauta!

Jos otettaisiin esille pippelin suihin otto, on varmasti aika samanlailla. Panomies on erimies 1. Tosimies nuolee vaikka juuri nussitun pillun jos tyttö siitä tykkää. Tosimies nuolee pesemätöntä tavaraa.. Tai kai sitten, jos sitä joskus harvoin saa. Tottakai sen pitää olla puhdas.. Tai ei kai sitä pesulla tarvi käydä, kun tosimies nuolee kikkareet pois.

Itse en ainakaan koske tavaraan, jota kerran viikossa pestään tai tuuletetaan. Kun mies ei kykene panemaan naista on tuo nuoleminen kait jonkin sortin korvike. Tosiasiassa tuossa on enemmänkin kyse alistamisesta tapahtuu nuoleminen kummin päin tahansa. Sairaat yksilöt ovat tietty poikkeus joka vahvistaa säännön. Pillun nuolenta on parasta mitä tiedän. Toki sitä haluava nainen pitää huolen hygienniastaan. Onko aloittaja ihan varmasti hetero?

Itse et tykkää antaa naiselle suuseksiä mutta odotat tietysti naisen antavan sitä sinulle? Onneksi olen lesbo, saan suuseksiä enemmän kuin tarpeeksi ja tyydyttävää sellaista!

Ja annan myös, mikään ei ole ihanampaa kuin suuseksin antaminen naiselle, kauan ja hartaasti. Voisin tehdä sitä aamusta iltaan Mistähän säkin noita todennäköisyyksiäsi revit. Taitaa ahistaa ajatus, että sinä olet outo friikki kun et siitä nauti? Mielipiteensä voi toki esittää, mutta ennekö alat mitään väitteitä muiden ihmisten käyttäytymisestä esittää tarttis olla jotain faktaa pöytään.

Juuri siksi en sitä harrasta, koska oksennus meinaa tulla pelkästä ajatuksesta. Pari kertaa olen kokeillut ja se on riittänyt. Olen myös sanonut asian suoraan kumppaneilleni, enkä todellakaan alkaisi näyttelemään, että kyllä ihanaa on Enkä myöskään pyydä, enkä halua, että kukaan tulee minun alapäätä nuolemaan.

Ei siitä todellakaan kaikki tykkää.. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Taitaa kohta käydä vähiin sulla naiset. Oikeasti olen ollut yksin valtaosan elämästä ja nytkin on takana jo liki 20v ilman Siis se kun viimeksi asia toteutui oli aivan ihmeellinen. Avoliitossa ollut nainen kirjoitti lapunkulmaan tulisnko hänelle kotiin kahville, kun se toinen ei ole paikalla kesäkiireittensä takia Sitten hän sanoo suoraan ettei halua seksiä kanssani Koska tilaisuus tuli näin nopeasti, niin käytin tilaisuuden hyväksi ja menin hänen pillulleen nuolemiseksi.

Sen verran kuitenkin tiesin, että tykkään suolaisenmakuisesta ja voimakkaan tuoksuisesta pilllusta. Ei se ollut sit sitä Ja vaikka asia toistui tämän tapahtuman jälkeen vielä monesti, niin tilanne oli sama Erään toisen naisen kanssa myöhemmin oli juttua, että pillu tuoksuu Mut olkoon miten vaan, niin en katkera naisille vaan jollekin muulle. Minä laukean helpoiten jos saan nuolettaa, istun hajareisin mieheni naamalle olen jo siinä vaiheessa ihan märkä, ei mikään ole niin ihanaa kun saan hitaasti nauttien antaa miehelle ohjeita mitä odotan hänen tekevän, välillä pyydän kielen työntyvän syvälle pipmsaani ja sit taas pitkää nuolentaa sit mies on vain kieli ulkona ja minä itse hinkkaan ja nautin se on parasta kun saa laueta mieheni suulle, sen jälkeen imen ja nuolen miehen elintä hellästi välillä koko kivekset suhun ottaen siitä mieheni nauttii, lopuksi oikea yhdyntä jossa saamme orkut minä jopa useammat.

Olemme jo iäkkäämpi pari mutta nautimme seksistä enemmän kuin koskaan. Itse olen ehdottoman tarkka tässä asiassa. Jos haluan, että minua nuollaan joka tuntuu taivaalliselta se edellyttää aina, että olen juuri peseytynyt. Ei minun maustani ole ikinä valitettu mutta pelaan ainakin varman päälle. Toinen asia on tietysti miesten hygieenisyys esim. Mutta ennen tätäkin, jos asiat etenivät siihen malliin, sanoin aina "saanko käydä pesulla".

Ei se muuta tarvitse. Vanhemmiten sitä ei pitäisi tulla kuin muutama sormenpäällinen jos sitäkään. Se on normaalia naisen emättimen toimintaa, emätin on hapan ja valkovuoto kuuluu asiaan sen limakalvojen uudistuessa. Se riipuu niin paljon pillusta ja karvoista millaista on nuolla. Joillakin vittu haisee niin pahalle, ettei tulisi mieleenkään nuolla. Silloin ei muuta kuin vaikka sanoa ns. Se ei ole sukupuolitauti, niinkuin monet miehet luulevat.

Se ei johdu pesemättömyydestä. Joskus päinvastoin, saippua on pitkässä käytössä emättimen limakalvoille myrkkyä. Sinulle Nuolen Toisinaan, en usko, että aikuinen nainen hätkähtää jos mainitset että "mennäänkö molemmat pesulle". Jos olet nuorempi, asia on jo toinen.. Mä ainakin rakastan tunnetta kun saa antaa naiselle nautintoa siten että nainen istuu naamalle ja saa itse ohjailla suolemista.

Se on helvetin kiihottavaa kun nainen alkaa kiemurrella ja saa orgasmeja nuolemiseni ansiosta. On kunnia että nainen antaa sinun tunkea naamasi hänen yksityisimpään paikkaansa lipsuttelemaan herkkua.

Hygienia on mielestäni ihmisen perus juttuja. Olen nuollut monen naisen pillua ja mulla ei oo tullu kertaakaan vastaan pahan hajuista tai makuista pillua. Jotkut naiset ovat arastaneet hieman minun päästämistäni sinne alas, mutta ovat sitten rentoutuneet kun ovat huomanneet että pidän siintä ja he ovat todella nauttineet suuseksistä.

Seksuaalisesti aktiivisella naisella on todennäköisemmin tiukempi tavara, koska naisen alapäässä olevaa ns pc-lihasta voi harjoittaa niin kuin mitä tahansa lihasta. Jos ei harrasta seksiä niin veltoksihan se jää. Kyseistä lihasta voi harjoittaa myös ns Geisha-kuulilla. Eihän se siitä 8. Miehesi tarkoittaa varmaan hyvää ja luulee kenties kieltelyitäsi häveliäisyydeksi.

En minäkään halua, että naiseni ottaa minulta suihin vain siksi, että hän tietää minun tykkäävän siitä vaan haluan, että hän haluaa sitä myös itse. Koskaan ei pitäisi tehdä mitään sellaista mitä eivät molemmat halua, mutta ehkä teillä on jokin väärinkäsitys asiassa.

Olisiko mahdollista, että saisitte suuseksistä jonkinlaista täydennystä seksielämäänne sen sijaan, että ajattelet, että se on jostakin pois?

Toistaiseksi sun kannattaa ehdottaa miehellesi, että kokeilisitte esileikkinä jotakin muuta, joka kiinnittäisi hänen mielenkiintonsa, esimerkiksi sormipeliä tai ehkä jotain vähemmän suoraan asiaan käyvää. Ehkä löydätte jotain uutta ja kivaa, josta molemmat tykkäätte. Sun miehesi palvoo sua. Ei kaikki miehet tykkää nuolemisesta. On ikävää,että et pidä nuolemisesta. Sääli niitä lukemattomia naisia,jotka toivoisi sitä. On vahinko,että oikeat ihmiset ei kohtaa toisiaan. Toivottavasti löydät miehen joka ei nuolisi mistään hinnasta että tulisi Sinäkin onnelliseksi.

Ja sitä on myös kiva tehdä Miehet on koko ajan menossa alapään kimppuun nuolemaan. Ja mä haluaisin saada munaa sisään. Olen sanonut sen monta kertaa eri miehille. Mutta ei ne tunnu uskovan. Onko ne tosiaan oppineet jostain pornoleffoista, että naista on nuoltava?

Mä en kylläkään laukea siitä niinkuin sinä. Se ei ole minusta edes erityisen mukavaa. Olla sängyssä täydessä kiimassa ja haluais naida. Ja toinen haluu nuolla. On tää elämä vaikeeta. Huorat ottaa rahaa palveluistaan. Kirjoitin että olen ollut useamman eri miehen kanssa. En kertonut olevani mitenkään yhtä aikaa eri miesten kanssa. Herää pahvi luvulle; ei täällä tavata sitä oikeaa ihmistä kerta laakista jonka kanssa loppu elämä halutaan elää.

Jos noin uskot, olet joku jeesus-hihhuli, jonka ei paljoa kannattaisi tänne seksi-palstalle tulla hihhuloimaan. Mutta itse ongelmaan siis ei ole tullut kommentteja: Minusta on plussaa, että naisella on kokemusta useammista miehistä. Tietää mitä haluaa ja osaa vaatia. Mulla on itsellä hyvin tasa-arvoinen suhde, jossa molemmat saa toteuttaa toiveitaan niin sängyssä kuin muualla. Siihen kuuluu avoimuus, ennakkoluulottomuus ja toisen kunnioittaminen.

Jos toiselle ei jokin asia ole mieleen niin sitä ei sit tehdä enkä mä ikinä sitä edes ruinaa. Vastaus löytyy mun mielestä kommunikoinnista. Poikaystäväsi ehkä haluaa nuolla sua, mutta kuinka sä saisit hänet uskoon, että sä et halua, etkä kumminkaan halua loukata häntä? Sun täytyy jotenkin kertoa asia hänelle sillä tavalla, että sä kehut häntä ihan hirveästi siitä kun hän tekee asiat oikeeseen suuntaan.

Sano, että sulla on just ihan tietty hetki jolloin susta tuntuu, että sun on ihan pakko saada sisään ja kuinka hyvältä se silloin tuntuu. Kun hänellä on niin iso ja silleen: Jos poikaystääväsi jää sen takia ilman, että on nuollut sua, hän muuttaa kohta taktiikkaansa. Vaikka hän kuinka haluaisi nuolla sinua, miehen on kuitenkin saatava laueta eli kyllä hänkin sua haluaa nussia, ihan varmasti.

Ehkä hän tarvitsee vain enemmän aikaa? Kerro lisää, jos ei. Meillä päin vain miehen kieli jalkopäässä aiheuttaa kunnon värinät Sen jälkeen saattaa harmittaa että ku tuli valitettua ihan aiheetta!!! Minulla on jano, sinun lähteesi mettä.. Olisiko Kymenlaaksossa naista joka antaisi maistattaa itseään? Vaikka pikaisesti autossa tai tulen käymään pika visiitillä luonasi..

Pimperon nuoleminen on miehille vähän niin kuin varusmiespalvelus. On jotenkin irvokasta, kun yhdet naiset valittavat miehen halua vitun nuolemiseen, ja toiset naiset, kuinka mies ei nuole vittua, vaikka se tuntuisi niin ihanalta.

Me vain olemme erilaisia, niin miehet kuin naisetkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *