In balilainen hieronta

in balilainen hieronta

Oli kiva kuulla, miten samalla tavalla täällä toisella puolella maapalloa ajatellaan ja opetetaan wellness-hoidoista. Balilainen hieronta tehdään aina paljasjaloin-nyt ymmärrän, miksi en voi tehdä hoitoja kengät jalassa! Teimme runsaasti käytännön harjoituksia ja hoitoja toisillemme. Tekniikoitten oppiminen oli mielestäni aika helppoa, niiden järjestys taas oli vaikeampi muistaa! Yhtenä aamuna koulun johtaja vei meidät rannalle joogaamaan klo 6, olihan ihana auringonnousu!

Kundaliinijoogaa en ollut aiemmin kokeillutkaan ja se kyllä vakuutti! Päivisin saimme ruuan koulun keittiöstä, ja ruokailimme koko koulun henkilökunnan ja kaikkien oppilaitten kanssa ihanalla terassilla!

Asuime paikallisessa talossa Peterin ja Endah: Hieronnassa on yhdistetty perinteisiä thaimaalaisen hieronnan kevyitä venytyksiä ja syvävaikutteisia silottavia liikkeitä, joissa keskitytään myös hengittämiseen.

Hierontatekniikka antaa erinomaisen rentoutuksen ja parantaa kimmoisuutta sekä vapauttaa kehon energiankierron. Rentouttava balilainen hieronta rauhoittaa mieliä ja kehoa. Täydellinen hieronta rentoutusta kaipaavalle asiakkaalle. Hoidossa käytetään trooppisia pähkinöitä sisältävää sulavaa vartalopalsamia. Hierontaa edeltää lämmin vartalonkääre, joka maksimoi kuona-aineiden poistamisen ja parantaa vaikuttavien aineiden imeytymistä.

Hoikentava vartalonhoito on saanut inspiraatiota brasilialaisesta rituaalista, joka kiinteyttää ja muokkaa tunnetun vaikutusaineen — kofeiinin — avulla. Hierontaa seuraa kiinteyttävä ja puhdistava vartalonkääre. Ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Tämä ayurvedisiä, indonesialaisia ja kiinalaisia hierontamenentelmiä yhdistävä hoitorituaali sopii erityisesti lihasjännitysten lieventämiseen ja stressinpoistoon sekä lisäämään elinvoimaa ja energisyyttä.

Balilaisessa hieronnassa käsitellään lihaskudoksia tavalla, joka hoitaa ja helpottaa mm. Sormipainelun ja refleksologian syvävaikutteinen teho parantaa kudoksen verenkiertoa ja enneltaehkäisee nestekertymiä ja turvotusta. Tällä hieronnalla on siksi uskomattoman tehokas elimistöä tasapainottava vaikutus.

Balilainen hieronta New Lulur tuottaa paljon mielihyvää. Sillä on useita hyviä vaikutuksia sekä keholle että mielelle, sillä se.

In balilainen hieronta -

Kaunistakin siellä toki oli! Nyyttien ja kiehuvan kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja laukaisee pienet kiputilat tehokkaasti, mutta jättää asiakkaan energiseksi. Hoitajan taitava hierontatekniikka tarjoaa lievitystä kehon jännitetiloihin ja stressipisteisiin, poistaa kehosta kuona-aineet ja hoitaa lihaskipuja. Siirtolaisten sopeuduttua uuteen elämäntapaan perinteistä hierontaa alettiin soveltaa hoitavissa käsittelyissä. Eli tämä on aivan loistava hemmotteluhoito esim. Tarjoa kehollesi ja mielellesi uusia maailman erilaisten historiallisten hoitoperinteiden luomia kokemuksia. Tämä vaikutus ilmenee asiakkaan ja hierojan käsien välissä syntyvän energiavirran kautta. Saaren tulivuoriperäisillä laavakivillä suoritettava meridiaanihieronta selän ja ristiselän alueella poistaa kehosta kuona-aineita. Näitä hoitoja on tehty kuninkaallisissa palatseissa morsiamen kaunistamiseksi ennen häitä. Thai hieronta nummela seksikertomukset ja kiehuvan kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja laukaisee pienet kiputilat tehokkaasti, mutta jättää asiakkaan energiseksi. Iho vahvistuu, pehmenee ja tasoittuu kun kuolleet ihosolut irtoavat sen pinnalta. Iltaisin koulun jälkeen oli noin 3 tuntia valoista aikaa jonka käytimme tutustumalla lähialueisiin. Sillä on useita fyysisiä vaivoja hoitava vaikutus, joka on niin tehokas, että hoitorituaalia voi pitää suorastaan mystisenä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *