Naisten laskettelusukset strap on miehelle

naisten laskettelusukset strap on miehelle

Aloittelijoille ja kaikkein pienimmille laskettelijoille. Kun koko perhe lähtee rinteiden valloitukseen lomalla tai viikonlopuksi, myös lapsille löytyvät varusteet meiltä. Lapsillehan on jo pitkään ollut omia harjoittelurinteitä ja alueita. Myös muut aloittelevat laskijat, niin miehet kuin naisetkin, löytävät meiltä itselleen sopivat sukset ja varusteet, jotka ovat sekä kauniita että värikkäitä. Suosittelemme, että ette milloinkaan lähde ladulle ilman kunnollista pään suojausta.

Vaikka tarkoituksenne ei olisikaan kaatua heti tasaisella paikalla, teihin voi hyvin törmätä toinen ohi kiitävä laskettelija tai vaikkapa rinnekone. Tapaukset ovat onneksi harvinaisia, mutta pään turvallisuudesta kannattaa aina pitää huolta.

Huipulla auringon valo on paljon kirkkaampaa ja valkoisen lumen heijastus voimakkaampaa kuin alhaalla, siksi ei pidä unohtaa kunnollisia aurinkolaseja.

Sivuleikkauksen säde R on tärkein seikka, johon kannattaa kiinnittää ensisijaisesti huomiota. Se liittyy kokonaisvaltaisesti suksen muihin mittoihin, kärki-, vyötärö- ja kantaosan leveyteen ja pituuteen ja vaikuttaa suksen kääntyvyysominaisuuksiin. Kaikkein kapein vyötäröosa minimisäde on pujotteluun tarkoitetuissa suksissa. Maksimisäde R on syöksylaskusuksissa ja vähän sitä pienempi suurpujotteluun tarkoitetuissa suksissa. Molemmat kuuluvat carving- eli racing-kilpasuksiin.

Suksen pituus määrittelee sen vakavuuden, ja määritetään tavallisesti liukupinnan mukaan. Pisimpiä ovat tietysti syöksylaskusukset ja lyhimpiä pujottelusukset. Leveys on suoraan verrannollinen sivuleikkaukseen. Kaikkein leveimmät sukset tehdään rinteiden ulkopuolella lasketteluun ja kapeimpia ovat rinnekilpasukset. Yleissuksien mitat ovat keskiluokkaa. Ominaisuuksista on mainittava vielä suksen jäykkyys, joka ottaa vastaan käännöksissä syntyviä kiertäviä voimia.

Mutta mukavuuden vuoksi jäykkyyttä höllennetään kantaosassa. Kaikki suksen ominaisuudet määritetään sen valmistusprosessissa. Nykyaikainen suksi on kuin kerroskakku, jossa kukin kerros vastaa rakenteellisesta lujuudesta, optimijäykkyydestä, nopeusominaisuuksista tai käännöksien helppoudesta, kun sille annetaan tietty geometria.

Autamme teitä valitsemaan arvoisenne vaihtoehdon juuri teidän tarpeisiinne! Kirjaudu tai luo tili. Salomon Divine 55 Energyzer Monot.

Salomon Divine 55 Energyzer tuotetiedot: Weight  Flex index 55 Strap 25 Last  Alpina Grap laskettelukypäräMyyntimenestysmalli jo usean vuoden ajan, nyt uusilla väreillä! Ilmastoitu ja hyvin suojaava kypärä, jossa irroitettava ja pestävä sisus. Valmistettu SaksassaPehmustettu ja lämmittävä niskakappaleRun system, portaaton kiristysIrroitettavat korvaläpätUseita testimenestyksiäIrroitettava ja pestävä sisus?.. Uuden teknologian laskettelukypärä, jossa hiihtolasit on integroitu kypärään.

Lasit tummuu ja vaalenee automaattisesti keliolosuhteiden mukaan. Näkökenttä erittäin laajaKäy silmälaseja käyttävilleRun system, portaaton kiristysPortaaton ilmastoinnin säätöIrroitettavat korvaläpätVärit: Alpina Menga laskettelukypäräKestävä ja hyvin suojaava kypärä lasketteluun!

Pidemmät sukset voit myös valita, jos olet raskasrakenteisempi ja pidät kovasta laskuvauhdista. Myös suksien profiileissa ja kaarevuuksissa on eroja.

Perinteinen Camber-suksi sopii hoidetuille rinteille ja tarkkoihin käännöksiin. Suksen päistä ylöspäin kaartuva Rocker-suksi sopii kokeneemmalle laskijalle luonnonrinteisiin ja puuterilumelle. Näistä kahdesta perustyypistä löytyy myös erilaisia yhdistelmäsuksia. Haluatko löytää laadukkaat laskettelusukset? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät parhaat laskettelusukset ja laskettelupaketit sekä aloittelijoille että kokeneemmille laskettelijoille.

Naisten laskettelusukset, miesten laskettelusukset ja lasten laskettelusukset — suuresta kokovalikoimastamme löydät ne kaikki. Löydät meiltä laskettelusukset parhailta brändeiltä, kuten esimerkiksi Head-laskettelusukset , Salomon-laskettelusukset ja Atomic-laskettelusukset.

Sopivan suksityypin ja oikean pituuden valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa laskettelusukset netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet lasketteluun, kuten lasketteluvaatteet , laskettelumonot ja laskettelukypärät.

Hiihto  -  Maastohiihtosukset  -  Juniorisukset. Redline Carbon Classic JR Hiihto  -  Maastohiihtosukset  -  Ennakomyynti kaudelle Redline Carbon Classic Cold. Madshus Redline Carbon Classic on perinteisen hiihtotyylin kisasuksi.

Triaxial hiilikuitu vahvistettu PRX foami ydin tekee suks Redline Carbon Classic Plus. Triaxial hiilikuitu vahvistettu PR Redline Carbon Classic Zero.

Madshus Redline Carbon Classic on perinteisen hiihtotyylin pitopohjasuksi aktiivihiihtäjälle. Kilpasuksen runkoon tehty kisatason pitokarvasuksi. Suksessa on uusi Move-kiskosysteemi. Siteen balancea pystyy säätämään ilman, e Redline Carbon Skate Cold.

Madshus Redline Carbon Skate Cold on huipputason luistelusuksi aktiivihiihtäjälle. Redline Carbon Skate Plus. Hiihto  -  Hiihtomonot  -  Luistelumonot. Madshus Super Nano Pursuit hiihtomonot. Aktiivihiihtäjille tehty Super Nano Pursuit intefoidulla hiilikuit Metis S Madshus luistelumonot. Nano Carbon Skate Black Madshus. Madshus Nano Carbon Skate - Aktiiviharrastajan luistelumonot vaativaan käyttöön. Nano Carbon Skate Madshus hiihtomonot. Hiihto  -  Hiihtomonot  -  Perinteiset monot.

Hyper C Madshus hiihtomonot. Hyper C on erittäin laadukas ja klassinen perinteisen hiihtomono, joka on rakennettu Madshusin Race Performance -pohjalle. Metis C Madshus hiihtomonot. Nano Carbon Classic Madshus. Metsästys Metsästys Metsästystarvikkeet Metsästysoptiikka Asetarvikkeet Metsästyselektroniikka Naamiointi ja kyttäys Metsästysaseet Metsästyspuukot ja kirveet Jousiammunta Ilma-aseet Näytä kaikki tuotteet.

Koiratarvikkeet Koiratarvikkeet Koiranpeti ja koiran häkki Koiran pannat, hihnat ja koiran fleksit Koiranruoat ja ruokakupit Leikki ja kuntoilu Ulkoiluun Metsästykseen koiran kanssa Koiran turkin hoito ja hampaiden hoito Näytä kaikki tuotteet. Kuntolaitteet Kuntolaitteet Spinningpyörät Juoksumatot Crosstrainer Multigym kuntokeskukset ja penkit Soutulaitteet Kuntopyörät Kuntoilulaitteet Kuntolaitteiden lisävarusteet Kuntosalivalikoima Näytä kaikki tuotteet. Lisäravinteet Lisäravinteet Proteiinit Hiilihydraatit Proteiini- ja energiapatukat Juomat Aminohapot Suorituskyvyn parantaminen Lihasmassan lisääminen Superfood ja luonnolliset ravinteet Vitamiinit ja mineraalit Painonhallinta Energia Lisäravinnepaketit Näytä kaikki tuotteet.

Juomapullot ja tarvikkeet Juomapullot ja tarvikkeet Juomapullot Shakerit Blenderit Eväslaatikot Kotitaloustuotteet Termospullot ja termosmukit Näytä kaikki tuotteet. Muut tarvikkeet kuntoiluun Muut tarvikkeet kuntoiluun Treeni- ja urheiluvaatteet Kaikki treenikengät Kaikki juoksukengät Reput Urheilukassit Juomareput Pyöräily- ja urheilulasit Näytä kaikki tuotteet.

Hoito ja terveys Hoito ja terveys Ensiapu Urheilutuet ja tukisiteet Kinesioteipit ja urheiluteipit Ihon- ja hiustenhoito Aurinkovoiteet Hieronta ja hoidot Näytä kaikki tuotteet. Urheilukellot ja sykemittarit Urheilukellot ja sykemittarit Sykemittarit Aktiivisuusrannekkeet Lisävarusteet sykemittareihin Golfkellot ja etäisyysmittarit Näytä kaikki tuotteet.

Muu elektroniikka Muu elektroniikka Metsästysradiot Riistakamerat Pyörämittarit Veneilyelektroniikka Kauneus ja terveys Pyöräilyrullat ja harjoitusvastukset Ilmakuvaus Näytä kaikki tuotteet. Paristot ja varavirtalähteet Paristot ja varavirtalähteet Varavirtalähteet Paristot Näytä kaikki tuotteet. Maastohiihto Maastohiihto Suksipaketit maastohiihtoon Hiihtomonot Hiihtosauvat Maastohiihtositeet Tarvikkeet ja lisävarusteet Maastohiihtovaatteet Rullahiihto Ahkiot Maastohiihtosukset Näytä kaikki tuotteet.

Laskettelu Laskettelu Laskettelusukset ja -suksipaketit Monot, sauvat ja siteet Laskettelukypärät Laskettelulasit Selkäpanssarit ja muut suojat Vapaalaskuvarusteet Lämmittimet Lasketteluvaatteet Laskettelusukat Suksien- ja lumilaudan kuljetus Näytä kaikki tuotteet. Muu talviurheilu Muu talviurheilu Jääpallo Retkiluistelu Kaunoluistelu Lasten luistimet Lumikengät ja vaellussauvat Näytä kaikki tuotteet.

Vaatteet Vaatteet Ulkoiluvaatteet Treeni- ja juoksuvaatteet Alusvaatteet ja -kerrastot Uima-asut Lasten ja nuorten vaatteet Sukat ja hanskat Vapaa-ajan vaatteet Pipot, hatut ja lippikset Hiihto- ja lasketteluvaatteet Näytä kaikki tuotteet. Vaatteet lajeihin Vaatteet lajeihin Ulkoiluvaatteet Hiihtovaatteet Lasketteluvaatteet Treeni- ja urheiluvaatteet Pyöräilyvaatteet Purjehdusvaatteet Jalkapallovaatteet Triathlonvaatteet Tennisvaatteet Vesiurheiluvaatteet Kalastusvaatteet Metsästysvaatteet Ratsastusvaatteet Jääkiekkovaatteet Talven treenivaatteet Golfvaatteet Näytä kaikki tuotteet.

Naisten kengät Naisten kengät Naisten juoksukengät Naisten vapaa-ajan kengät Naisten sandaalit, tossut ja crocsit Naisten retkeilykengät Naisten treenikengät Naisten kumisaappaat Naisten tohvelit Naisten sisäpelikengät Miesten ja naisten vaelluskengät Miesten ja naisten metsästyskengät Naisten tenniskengät Jalkapallokengät Golfkengät Naisten talvikengät Naisten nastakengät Näytä kaikki tuotteet. Miesten kengät Miesten kengät Miesten juoksukengät Miesten vapaa-ajan kengät Miesten sandaalit, tossut ja crocsit Miesten retkeilykengät Miesten treenikengät Miesten kumisaappaat Miesten tohvelit Miesten sisäpelikengät Miesten ja naisten vaelluskengät Miesten ja naisten metsästyskengät Miesten tenniskengät Jalkapallokengät ja nappikset Golfkengät Miesten purjehduskengät Miesten talvikengät Miesten nastakengät Näytä kaikki tuotteet.

Lasten ja nuorten kengät Lasten ja nuorten kengät Lasten vapaa-ajan kengät Lasten sandaalit, tossut ja crocsit Lasten kumisaappaat Lasten juoksukengät Lasten retkeilykengät Lasten sisäpelikengät Lasten tenniskengät Lasten tossut Lasten jokakelin saappaat Lasten talvikengät Näytä kaikki tuotteet.

Kengät lajeihin Kengät lajeihin Kaikki juoksukengät Kaikki vapaa-ajan kengät Kaikki sandaalit Kaikki retkeilykengät Kaikki treenikengät Kaikki kumisaappaat Miesten ja naisten vaelluskengät Kaikki tenniskengät Jalkapallokengät ja nappikset Golfkengät Pyöräilykengät ja varusteet Miesten ja naisten metsästyskengät Ratsastuskengät ja -saappaat Kiipeilykengät Kahluukengät Kaikki tohvelit Kaikki talvikengät Kaikki nastakengät Näytä kaikki tuotteet.

Pyöräilyvaatteet Pyöräilyvaatteet Pyöräilytakit Pyöräilypaidat Pyöräilyhousut Pyöräilyshortsit Irtohihat ja -lahkeet Pyöräilypäähineet Pyöräilyhanskat Pyöräilysukat ja kenkäsuojat Näytä kaikki tuotteet. Pyöräilyvarusteet Pyöräilyvarusteet Pyöräilykypärät Lastenistuimet ja tarvikkeet Lastenkuljetuskärryt ja tarvikkeet Juomareput Pyörälaukut Kuljetustelineet autoon Pyörätelineet Pyöränkuljetuslaukut ja vannepussit Näytä kaikki tuotteet.

Huolto ja varaosat Huolto ja varaosat Pyöräpumput Polkupyörän renkaat Polkupyörän sisäkumit Tarvikkeet ja paikkaustuotteet Jarrut, jarrupalat ja jarrulevyt Vaijerit ja tarvikkeet Voimansiirto Pyöränhallinta Polkupyörän rungot Vanteet Haarukat ja joustokeulat Muut varaosat Työkalut Ketjuöljyt ja puhdistus Sähköpyörien varaosat Näytä kaikki tuotteet. Pyöräilykengät Pyöräilykengät Maantiekengät Maastopyöräkengät Talvipyöräilykengät Klossit Pyöräilysukat ja kenkäsuojat Näytä kaikki tuotteet.

Harjoitusvastukset Harjoitusvastukset Harjoitusvastukset Lisävarusteet Renkaat Näytä kaikki tuotteet. Rullahiihto Rullahiihto Rullahiihtopaketit Rullasukset Rullahiihtomonot Rullasuksisiteet Rullahiihtosauvat Tarvikkeet rullahiihtoon Näytä kaikki tuotteet. Mailaurheilu Mailaurheilu Tennismailat ja -varusteet Pingismailat ja -varusteet Squashmailat ja -varusteet Sulkapallomailat ja -varusteet Padel-mailat ja varusteet Näytä kaikki tuotteet.

Muut urheilulajit Muut urheilulajit Streethockey-varusteet Käsipallot ja varusteet Urheilutuet ja tukisiteet Kamppailulajit Koripallot ja varusteet Frisbeegolf Lentopallot ja varusteet Baseballmailat ja -varusteet Amerikkalainen jalkapallo Kaunoluistelu Ratsastus Kiipeily Pesäpallomailat ja -varusteet Jääpallo Salibandy Näytä kaikki tuotteet.

Redline Carbon Classic JR Pyörä kasataan arkipäivän kuluessa. Nuorison keskuudessa hyvin suosittua on freestyle, jossa tehdään akrobaattisia taitoja vaativia temppuja ja muita kuvioita sitä varten tehdyissä hyppyreissä ja alueilla. Miesten vaatteet Miesten vaatteet Miesten takit Miesten housut Miesten treenitrikoot Miesten shortsit ja caprit Miesten sadevaatteet Miesten T-paidat ja pikeepaidat Miesten paidat Miesten uima-asut Miesten alusvaatteet Näytä kaikki tuotteet. Triaxial hiilikuitu vahvistettu PRX foami ydin tekee suks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *