Ravintola oslo

ravintola oslo

Grønland on edullisin paikka syödä lähellä Oslon keskustaa. Hyvä paikka löytää edullinen lounas- tai illallispaikka on Grønland-katu ja sitä jatkava Grønlandsleiret. Dattera til Hagen Grønland 10 on monipuolinen paikka kevyille lounaille, illalla tapaksille ja myös tiskijukille ja railakkaalle menolle, jota täällä on luvassa yömyöhään, ja etenkin kesäisin sisäpihan terassit ovat hyviä niin päivällä kuin illallakin.

Punjab Tandoori Grønland 24 tarjoaa Oslon kenties edullisimmat lämpimät lounaat, ja täällä kasvissyöjät saavat mahansa päivällä täyteen 60, lihansyöjät 70 kruunulla.

Kun Grønlandsleiret-katua jatkaa eteenpäin, tulee vastaan koko joukko kebab-paikkoja, joissa on edulliset hinnat, samoin kuin muitakin varsin värikkäitä vaihtoehtoja.

Valita voi norjalaisista pubiruoista afrikkalaisiin herkkuihin, joita tarjoaa poliisiasemaa vastapäätä Cafe Saba Hollendergata Grønlandissa hyvä paikka aasialaisille, pikaruoille tai pubiruoille on myös Smalgangen , joka on mielenkiintoinen, Grønlands torg -aukiolta lähtevä kävelykatu. Grønlandin vieressä sijaitseva Grünerløkka on monipuolinen ja trendikäs paikka, jossa on paljon hyviä terasseja ja nuorekasta menoa.

Kaupunginosaan johtava Storgatan on katu, jolla on monipuolinen valikoima ravintoloita, ja siltä lähtevä Brugata-kävelykatu on sekin katu, jonka varrella on syöttölöitä ja juottoloita varsin kiitettävä määrä. Näillä seuduin myös Youngstorget-aukio on paikka, jossa on monenmoista ruokapaikkaa.

Sen halki kulkeva Torggatan on sekin monipuolinen ravintolakatu - etenkin Hausmanns gate -kadun ja Youngstorget-aukion välillä on paljon aasialaisia ja muita kohtuuhintaisia ruokapaikkoja. Lisää hyviä ruokapaikkoja on syvemmällä Grünerløkkassa, etenkin Thorvald Meyers gate -kadun varrelta.

Tämä mielenkiintoinen katu tarjoaa monia eri paikkoja, joista merkittävimpiä ovat Fru Hagen numerossa 40 , joka on alueen suosituimpia ravintoloita, sekä Sult eli Knut Hamsunin romaanin Nälkä mukaan nimetty ravintola numerossa Sen vieressä oleva Torst eli Jano on baari, johon puolestaan on hyvä siirtyä, kun nälkä on loitonnut. Muualla Grünerløkkassa on hyvin ravintoloita Markveien-kadun varrella. Varsinainen pääpaikka baareille, kahviloille ja ravintoloille on Olaf Ryes plass sekä myös sen ohi kulkeva Grüners gate.

Olaf Ryes Plass -aukiolla on mukava terassi, jolla voi syödä kaikenlaisia ruokia ja ryystää olutta kesäiltojen kunniaksi. Aukion laidalla on muun muassa aasialainen ravintola, josta saa lounaan kruunulla.

Ydinkeskustan ulkopuolella on joissain paikoissa paljonkin ravintoloita. Yksi tällainen seutu on Majorstuen-metroaseman tienoo. Täällä kaupungin pääshoppailukatu Bogstadveien on katu, jolla on paljon ravintoloita. Toinen tienoo ydinkeskustan ulkopuolella, jossa turistit käyvät ja jossa on ruokapaikkoja, on Holmenkollen. Harva lähtee tänne pelkästään syömään, mutta sen korkeatasoiset ravintolat ovat suosittuja ja suositeltavia ympäri vuoden.

Kuuluisin ravintola täällä on mäen päällä sijaitseva Frognerseteren restaurant Holmenkollveien , Frognerseteren-metroaseman vieressä , jossa voi nauttia kaupungin parhaista näkymistä ja jossa on todellista tunnelmaa kesät talvet. Toinen vaihtoehto lähellä Holmenkollenin metroasemaa on Holmenkollen restaurant Holmenkollveien , jonka terassille kesäaikaan on mukava pysähtyä hetkeksi samalla kun vierailee Holmenkollenin hyppyriä katsomassa.

Lisätietoa Oslon ravintoloista ja yöelämästä on virallisilla Visit Oslo -sivuilla. Oslo on kansainvälinen kaupunki, jossa voi hyvin syödä paikallisia korkeatasoisia ruokia, eksoottisia ruokia Aasiasta tai Afrikasta tai fuusioruokia, jotka mielellään yhdistelevät etenkin paikallisia ja Välimeren ruokia. Kaikenlaisia ruokia on tarjolla ympäri kaupunkia. Eniten eksoottisia vaihtoehtoja tulee vastaan Grønland-kaupunginosassa, kun taas ydinkeskusta ja Holmenkollen ovat paikkoja, joissa tulee vastaan norjalaisia tai fuusioruokia tarjoavia ravintoloita.

Ravintoloiltaan monipuolisin paikka kaupungissa on Grünerløkka, johon on hyvä lähteä ravintolaa etsimään niiden, jotka eivät oikein tiedä, mitä haluaisivat syödä. Edullisimpia ruokia Oslossa ovat makkarat, joista hodarit ovat varsin suosittuja ja maksavat reilut 2 euroa, samoin kuin muut pikaruoat, joihin kuuluu yleensä koko joukko vähemmän terveellisiä vaihtoehtoja. Kebabit ovat kaikkialla kohtuullisen hintaisia, ja kebab-paikoista saa joskus myös muita ruokia, kuten pizzoja ja falafeleja.

Intialaiset ravintolat ovat usein edullisimpia, joskin kalliitakin intialaisia ruokia tarjoavia ravintoloita on ydinkeskustassa melkoisesti. Intialaiset ravintolat ovat kuitenkin aina korkeatasoisia, ja halvoissakin intialaisissa ravintoloissa on hyvätasoiset ruoat ja moitteeton palvelu.

Pizzat eivät ole mitenkään erityisen edullisia, mutta niitä on saatavissa joka kaupunginosasta ja ne ovat hyviä, jos ei euron hinta haittaa. Norjalaisista ruoista kalaruoat ja merenelävät ovat kaikkein parhaita ruokia Oslossa. Lohi, turska, silakka ja katkarapu ovat kaikkein yleisimpiä mereneläviä, ja niitä on luvassa kesät talvet. Liharuoista lammas, naudanliha, hirvi ja poro ovat kaikkein parhaita ja hyvin tarjolla.

Nykyisin suosittuja ja yleisiä ovat fuusioruoat, joissa paikallisia aineksia tai ruokia yhdistellään muualta tuleviin ruokiin ja aineksiin. Kasvissyöjät tulevat Oslon ravintoloissa kohtalaisesti toimeen. Intialaisilla ravintoloilla on aina herkullisia lihattomia annoksia tarjolla, ja näitä on sekä hienoissa että edullisissa intialaisissa ravintoloissa. Kebab-paikoilla on usein falafelia ja joskus erilaisia "kasvis-kebabeja", jotka tosin eivät kaikkien kasvissyöjien mieleen ole.

Norjalaisilla ja muilla eurooppalaisilla ravintoloilla ei ole varsinaisia kasvisruokia ainakaan suuria valikoimia, mutta niissä on yleensä salaatteja ja joitain muitakin lihattomia ruokia. Oslossa on melkoisesti myös pelkästään kasvisruokia tarjoavia ravintoloita, joista varsin mukava on Vega Fair Food Akersgata Tässä itsepalveluravintolassa on mukava syödä buffetpöydästä päivittäin vaihtuvia ruokia, mukavissa sisätiloissa tai sisäpihalla. Vegaaneille ja kasvissyöjille sopivia ravintoloita Oslossa on listattu Happy Cow -sivustolla.

Kirjaudu sisään , niin saat matkapäivityksiä ja voit lähettää viestejä muille matkailijoille. Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Omat valinnat Tyhjennä kaikki. Näytämme sinulle vain ravintoloita. Tarkenna hakua valitsemalla suodattimia. Udon ja soba vehnä- ja tattarinuudelit. Unagi- ja dojō-annokset ankerias- ja piikkinuoliaisannokset. Freddy Fuego Burrito Bar. Olet loitontanut liian kauas, jotta voisit nähdä sijaintimerkinnät. Haussa löytyi mahtavia tuloksia 40 kilometrin säteellä kohteesta Oslo.

Edellinen Seuraava 1 2 3 4 5 6 … Käyttöehdot Tietosuoja Evästekäytäntö Evästeiden hyväksyminen Sivustokartta. TripAdvisor LLC ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen sisällöstä.