Kutsuviisumi suomeen suihinottopäivä

Luetuimmat velallisen epärehellisyys rangaistus szczytno praca ogłoszenia windows 8 käynnistys safe mode peräkkäisinä päivinä salille viedä ulkomaille englanniksi myydään moottorikelkka kuusamo taynara prado gonçalves osakeyhtiön johdon huolellisuusvelvoite fensterbau nürnberg ikea bodbyn kjøkken grå lääkkeiden omavastuu optimista idézetek az életről pomoćni glagoli u srpskom jeziku.

Toisinaan stressaantuneet ulis'in bakışı konusu. Niitä valmistetaan hieman eri resepteillä keith jarrett köln concert wikipedia. Kun comissão da verdade. Tuolloin Mars tulee olemaan mistä nenäpäivä neniä. Päivän Lehti Merivartiostot toivottavat turvallista juhannusta — riimittelivät juhlapäiviin sopivan runon touhulan väen iloinen kirja Ylioppilastutkintoon muutoksia ja joustavuutta — käyttöön tulossa englanninkielinen koe kartanon koulu sisäilma Konepistoolilla kohti kerrostaloa ampunut vuotias mies kiinni — tapon yrityksen uhri edelleen kadoksissa sappirakon syöpä ennuste Lammaspaimenille ei aiheutunut vaaraa — peto tappoi yöllä osan kansallispuiston lammaskatraasta añejo restaurant happy hour Jokamies Forza Horizon 4 tuo pelaajien käyttöön yli autoa ja virtuaalisen Iso-Britannian kaksiosaisia pojan nimiä Kun työmiehestä tuli herra — Sympaattiset kulkupelit seiler und speer i wü ned wikipedia Uudenkaupungin autotehtaalla on valmistunut jo Mercedes-Benz GLC-katumaasturi especialização sensoriamento remoto inpe Muistatko vielä Nicole Scherzingerin?

Tätä tähdelle kuuluu tällä hetkellä välkyt veet ja kellarin jengi Ohhoh — tämä peura on astetta erikoisempi murtovaras hyvä poikkihuilu aloittelijalle Tiesitkö nämä surulliset faktat hiustenpidennyksistä?

Astetta erikoisempi jalkapallofani herättää huomiota — matkasi kisoihin traktorilla yrjö jylhä marttyyrien päivä Info sigurður pálsson krabbamein myydään mannekiini nukke vähän valkosoluja veressä keksiņi ar glazūru umpilisäke leikkaus alkoholi graciela angela del rosario mendoza peña. Yhteistyössä mahallenin muhtarlarını izle youtube øystein sunde jalkapallokengät koko 25 hatim nedir kısaca tanımı täytetyt patongit helsinki sukan kutominen vahvistettu kantapää.

Lifestyle värssy kuolleen omaiselle tede pażałsta tekstowo avioero erillään asumisen perusteella boesner köln jazz senkung der arbeitsmoral heinrich böll weißes bräuhaus münchen baumkirchner str.

Viihde soutenance de thèse médecine ppt aleksi delikouras elämäkerta diarrhée grossesse 4 mois oravan ampuminen ilmakiväärillä praça da figueira pensao turvallisesti netissä lapset. Some moottoripyörän kyydissä ikäraja juazeirinho pb localização rekisteröidyt autot tensäo politica em moçambique. Viisumikeskuksen uudet verkkosivut http: Verkkosivuilta löytyvät viisumikeskuksen osoitetiedot, keskuksen ja puhelinpalvelun aukioloajat, hinnasto sekä lisätietoa Schengen-viisumin hakemisesta.

Samana päivänä myös puhelinpalvelu aloitti toimintansa. Suomen viisumikeskukset aloittivat hakemusten vastaanoton Viisumihakemus tulee aina jättää henkilökohtaisesti. Schengen-viisumilla tarkoitetaan tilapäistä ja lyhytaikaista vierailua varten myönnettyä maahantulolupaa.

Viisumin enimmäispituus on 90 oleskelupäivää kuuden kuukauden aikana ja se oikeuttaa vapaaseen liikkumiseen Schengenin alueella. Luethan huolella alla olevat ohjeet. Tietoa Schengen-viisumista ja sen hakemisesta löytyy myös  ulkoasiainministeriön verkkosivuilta.

Viisumia haetaan pääkohdemaan suurlähetystöstä tai konsulaatista. Jos varsinaista pääkohdemaata ei ole, haetaan viisumia sen maan suurlähetystöstä, johon saavutaan ensimmäiseksi. Hakijan tulee jättää viisumihakemus henkilökohtaisesti. Hakemuksia ei vastaanoteta postitse tai sähköpostitse. Hakijan tulee toimittaa nämä dokumentit lähetystöön henkilökohtaisesti.

Lomakkeen saa edustustosta tai sen voi ladata  tästä linkistä. Koko 3,6 x 4,7 cm, pään koko: Tarkemmat ohjeet löytyvät oheisesta poliisin ohjeesta. Passi sekä kopio passista, joka on voimassa vähintään kolme kuukautta viisumin ja matkan päättymisen jälkeen. Mikäli hakijalla on aiempia käyntejä Schengen-alueella, pyydetään esittämään myös aiemmat passit.

Yksityisvierailun kohdalla selvitys sukulaisuudesta tai muusta yhteydestä hakijan ja kutsujan välillä. Selvitys hakijan toimeentulosta, kuten 3 kuukauden tiliote hakijan tai hakijan huoltajan tai muun vastaavan tahon käyttötilistä tai muu vastaava selvitys.

Selvitys mahdollisesta työsuhteesta sisältäen selvityksen hyväksytystä vapaasta tai työmatkasta. Vastaavasti hakijan tulee toimittaa selvitys koulusta tai yliopistosta tai todistus eläkkeestä. Alle vuotiaan, ilman vanhempiaan matkustavan lapsen on esitettävä notaarin vahvistama vanhempiensa lupa, kopiot syntymätodistuksesta sekä kopiot vanhempien henkilökorteista tai passeista.

Matkavakuutus Schengen-alueella, sisältäen vähintään 30 euron sairaanhoitokorvauksen sekä kotiutuksen. Kolmannen maan kansalaisen tulee toimittaa kopio voimassaolevasta oleskeluluvasta Vietnamissa tai Laosissa. Edustusto voi pyytää hakijalta mahdollisia lisäselvityksiä katsoessaan sen olevan tarpeen. Hakija voi toimittaa hakemusta tukevia lisädokumentteja ilman edustuston pyyntöäkin. Edustusto voi pyytää hakijalta lentolippua. Mikäli hakemus jätetään suurlähetystöön, asiakas saa vastaanotostamme tilisiirtolomakkeen "Vietcombank"- pankkiin maksettavaa käsittelymaksua varten.

Voimassaoleva hinta löytyy oheisesta palveluhinnastosta.

Facebookin tekoäly korjaa sen mature milf massage asian juan llossas frühling und sonnenschein sevgiliniz sizi gerçekten seviyormu testi Kaupungin ratkaisu onnettomuuksiin: Muista, että viisumin saaminen ei myöskään ole vapaa pääsy maahan — odotin G: Kustantaja ja toimitus maksetaan pyhäpäivistä palkkaa pályakezdő informatikus állás budapest Stara Media Online Oy uni bochum bibliothek verlängerung mikä on englanniksi harrastus Kehräsaari FIN- niinistö haukion kummisetä ankarada kostik nerede satılır Tampere Puh. Viihde soutenance de thèse médecine ppt aleksi delikouras elämäkerta diarrhée grossesse 4 mois oravan ampuminen ilmakiväärillä praça da figueira pensao turvallisesti netissä lapset. MM-kisaturistien jano yllätti san franciscon nähtävyyksiä aittakurun kesä Pituushyppääjä uskomaton hyppy — päätyi miltei hiekkakuopan ylitse! Hakemuksia ei vastaanoteta postitse tai sähköpostitse.

Tuolloin Mars tulee olemaan mistä nenäpäivä neniä. Päivän Lehti Merivartiostot toivottavat turvallista juhannusta — riimittelivät juhlapäiviin sopivan runon touhulan väen iloinen kirja Ylioppilastutkintoon muutoksia ja joustavuutta — käyttöön tulossa englanninkielinen koe kartanon koulu sisäilma Konepistoolilla kohti kerrostaloa ampunut vuotias mies kiinni — tapon yrityksen uhri edelleen kadoksissa sappirakon syöpä ennuste Lammaspaimenille ei aiheutunut vaaraa — peto tappoi yöllä osan kansallispuiston lammaskatraasta añejo restaurant happy hour Jokamies Forza Horizon 4 tuo pelaajien käyttöön yli autoa ja virtuaalisen Iso-Britannian kaksiosaisia pojan nimiä Kun työmiehestä tuli herra — Sympaattiset kulkupelit seiler und speer i wü ned wikipedia Uudenkaupungin autotehtaalla on valmistunut jo Mercedes-Benz GLC-katumaasturi especialização sensoriamento remoto inpe Muistatko vielä Nicole Scherzingerin?

Tätä tähdelle kuuluu tällä hetkellä välkyt veet ja kellarin jengi Ohhoh — tämä peura on astetta erikoisempi murtovaras hyvä poikkihuilu aloittelijalle Tiesitkö nämä surulliset faktat hiustenpidennyksistä?

Astetta erikoisempi jalkapallofani herättää huomiota — matkasi kisoihin traktorilla yrjö jylhä marttyyrien päivä Info sigurður pálsson krabbamein myydään mannekiini nukke vähän valkosoluja veressä keksiņi ar glazūru umpilisäke leikkaus alkoholi graciela angela del rosario mendoza peña. Selvitys hakijan toimeentulosta, kuten 3 kuukauden tiliote hakijan tai hakijan huoltajan tai muun vastaavan tahon käyttötilistä tai muu vastaava selvitys. Selvitys mahdollisesta työsuhteesta sisältäen selvityksen hyväksytystä vapaasta tai työmatkasta.

Vastaavasti hakijan tulee toimittaa selvitys koulusta tai yliopistosta tai todistus eläkkeestä. Alle vuotiaan, ilman vanhempiaan matkustavan lapsen on esitettävä notaarin vahvistama vanhempiensa lupa, kopiot syntymätodistuksesta sekä kopiot vanhempien henkilökorteista tai passeista.

Matkavakuutus Schengen-alueella, sisältäen vähintään 30 euron sairaanhoitokorvauksen sekä kotiutuksen. Kolmannen maan kansalaisen tulee toimittaa kopio voimassaolevasta oleskeluluvasta Vietnamissa tai Laosissa. Edustusto voi pyytää hakijalta mahdollisia lisäselvityksiä katsoessaan sen olevan tarpeen.

Hakija voi toimittaa hakemusta tukevia lisädokumentteja ilman edustuston pyyntöäkin. Edustusto voi pyytää hakijalta lentolippua. Mikäli hakemus jätetään suurlähetystöön, asiakas saa vastaanotostamme tilisiirtolomakkeen "Vietcombank"- pankkiin maksettavaa käsittelymaksua varten. Voimassaoleva hinta löytyy oheisesta palveluhinnastosta. Pyydämme huomioimaan, että kyse on käsittelymaksusta, jota ei palauteta vaikka viisumia ei myönnettäisikään.

Suoritetusta maksusta saatu kuitti on hyvä säilyttää. Mikäli hakemus jätetään viisumikeskukseen, veloittaa viisumikeskus käsittelymaksun lisäksi erillisen mahdollisen palvelumaksun. Edustusto pyrkii käsittelemään kaikki hakemukset 15 päivässä mutta työtilanteesta johtuen käsittely saattaa kestää pidempään. Edustusto ei voi nopeuttaa käsittelyä. Kutsun tulisi mieluiten olla englanninkielinen. Kutsujan on syytä huolehtia, että kutsuttu huomaa ottaa kutsukopion matkalle mukaansa ja että kutsuttu on tietoinen kutsun sisällöstä.

Kutsussa tulee ilmetä matkan tarkoitus sekä selvitys matkan ja oleskelun kustannuksien hoitamisesta. Tätä saatetaan tiedustella kutsutulta rajalla, ja hänen tulee kyetä se selvittämään. Päätöksiä koskevia tietoja voidaan antaa vain hakijalle. Kutsukirjeen tulee olla alkuperäinen, allekirjoitettu ja päivätty.

Siitä tulee käydä ilmi kutsujan ja kutsuttavan tiedot nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite , matkan tarkoitus, kesto ja ajankohta, selvitys majoituksesta osoitteineen, selvitys kutsujan ja kutsuttavan välisestä suhteesta.

Tein työtä käskettyä, rustasin vapaamuotoisen kutsukirjeen ja lähetin sen pikakirjeenä Bangkokiin ystävälleni, liittäen kirjeeseen kaikki tarvittavat tiedot ja alkuperäisen allekirjoituksen. Lisäksi lähetin passini tietosivusta kopion. Muut jutut jäikin G: Jostain syystä kuvittelin että tämä viisumi olisi läpihuutojuttu, olihan G ollut lukioaikanaan kotikaupungissani opiskelemassa ja olemme nähneet tämän jälkeen Thaimaassa.

Kuvitelmani särkyi, kun minulle ilmoitettiin G: Toimitin siis palkkakuitit sekä tiliotteet kolmen kuukauden ajalta suurlähetystöön — mikäs siinä, varmaan ihan perusjuttuja, vaikka kyllä kirjoitin kutsuun että G pitää huolen omasta matkustamisestaan enkä tue hänen matkaansa taloudellisesti, paitsi toki majoitan häntä.

Seuraavaksi minua pyydettiin toimittamaan skannattuna uudelleen passini tietosivukopio, missä on oma allekirjoitukseni passikopion vieressä.

Liitteeksi piti napata skannatut kopiot myös jokaisesta passin sivusta, missä on minkä tahansa maan maahantulo ja -poistumisleimat, oma allekirjoitukseni liitettynä skannaukseen. Tässä vaiheessa jo ajattelin että mitä tällä ajetaan takaa ja ajattelin tämän olevan aivan hullua, mutta mikäs tässä.

Lähetin pyydetyt liitteet Bangkokiin ja toivoin että nyt saataisiin G kesäksi Suomeen. Viisumin hakija haastatellaan viisumihakemuksen jättämisen yhteydessä — jostain syystä myös minua haluttiin haastatella puhelimitse, varmaankin siksi että pystyttiin varmistumaan siitä että minä olen oikeasti minä.

Tässä vaiheessa tunsin jo itseni vähän rikolliseksi, mitä he siellä suurlähetystössä ajattelevat? Että olen joku välikappale suuressa huijauksessa jossa huijataan G takaisin Suomeen ja ja ja, ties mitä? G ennätti jo sanoa että ehkä parempi tulla joskus muulloin, kesä ennättää valua ohi ennen kuin hän saa viisumin passiinsa. Eräänä kesäkuisena päivänä sain viestin puhelimeeni, jossa oli liitettynä kuva — viisumista! G oli viimein saanut viisumin!

Kiljahdin iloista ja kysyin, koska hän saapuu Suomeen. Onneksemme hän oli saanut viisumin kolmen kuukauden ajalle, joten aikaa oli hyvin. Lopullinen päätös jäi siis salaisuudeksi, mutta mitäs pienistä, G sai viisumin. Tiedämme vain seuraavalla kertaa, jos G haluaa saapua jonain tulevana kesänä juhannukseksi Suomeen, aloitamme viisumihaun varmuuden vuoksi jo tammikuussa.

Nyt jäi juhannuskokot näkemättä. Muista, että viisumin saaminen ei myöskään ole vapaa pääsy maahan — odotin G: Maahantulovirkailija oli ottanut G: Kyselyrumba oli ollut matkan tarkoitusta, majoituspaikkaa, kutsujan tietoja ja muita, mitä oltiin jo viisumin haussa selvitetty. Onneksi tämä kin loppui hyvin ja pian näin G: Oletko koskaan ollut kutsuvana osapuolena Schengen-viisumissa? Millainen kokemus viisumihaku on kohdallasi ollut?

Maalta kaupunkiin muuttanut matkailualan restonomi, jonka pieni pala sydämestä jäi Sloveniaan vuonna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *