Nuoleminen aliexpress suomi

Ja rahat tuli takaisin ihan oikeesti, kunhan vain kehtas jonkin syyn kesiä sille että tuote ei vastannut kuvasta, tai ei muutoin toiminut. Tais mennä vitus nyt tämä kiinasta ostaminen. Kerran on ja silloin myyjä palautti samantien rahat ja sain pitää tuotteen kun ilmoitin että se on rikki ja lähetin todisteeksi videon. Sitä en sitten tiedä miten Aliexpressin ylläpito itse toimii noissa tilanteissa kun tuossahan se ei vielä puuttunut kauppaan mitenkään, mutta koska myyjä oli valmis palauttamaan rahat heti niin ehkäpä ylläpito ostajan puolia pitää ja tuo myyjä sen tiesi, ei ehkä maksanut vaivaa alkaa vääntämään.

Aliexpress myyjät ovat paljolti samoja jota myyvät eBayn kauttakin. Kunhan muistaa maksaa BayBalin kautta niin kaikki on turvallisia, siinä mielessä että ainakin rahat saa takaisin, mikäli tavara ei tule ajallaan tai ei ole kuvatun kaltainen.

Aliexpressissä ei ole mahdollista maksaa paypalilla. Aivan alkuun oli, mutta se on jo vuosia sitten poistunut. No nyt en varmasti osta tuolta enään ikinä mitään. Ainut oikeesti luotettava maksutapa on pois. Nuo muut on tuntemattomia, ei uskalla enään. Taidat olla noita kieliniehiä, lahtipallo! Perhana kun tuli panovirhe ylläolevaan tekstiini! Hyvät kokemukset on jäänyt alista. Kaikki tuotteet, joita olen tilannut mm. Postitus vie oman aikansa Vaatteita kannattaa ostaa yhden numeron isommat ja niitä kaupan antamia mittoja katsoa tarkasti.

Jos tulee ongelmia tuotteen kanssa, nii voi avata disputen ja sitä kautta sopia asiaa myyjän tai alin kanssa http: Maksan omat ostokseni siellä luottokortilla. Siellä käy siis Electron, debit ja luottokortit. Ja alipaylla on varmaankin mahdollista maksaa, onko kellään tästä kokemuksia? Paypalia ei siellä tosiaan ole. Alillahan on ostajan suoja, jos myyjän kanssa menee hommat ristiin, asian voi viedä alin käsittelyyn ja sitä kautta saada rahat.

Tässä lisää tietoa maksutavoista ja ostajan suojasta: Paypal oli Aliexpressissä käytössä alkuun. Poistettiin varmaan sen takia, että eivät halunneet kilpailijaa tukea. Silloin ebay vielä omisti Paypalin. Ostajat suorittamat maksut ovat Alipayllä niin kauan kuin ostaja on kuitannut lähetyksen vastaanotetuksi kunnossa. Tämän jälkeen maksu vasta siirtyy myyjälle. Tuo on siis se tavallisin tapaus. Taistelen tällä hetkellä siitä saanko rahani takaisin tuotteista joita myyjä ei ikinä lähettänyt.

Pari tuotetta tuli perille, loput ei. Käsittelyssä pyydetään alkuperäispakkauksia, kuorta Kuvia pitää lähetellä todisteeksi. Aliexpressillä mainostetaan ostamisen turvallisuudesta ja vakuutellaan rahoja takaisin, mutta loppupeleissä prosessi on vaivalloinen ja takuita ei ole. Asiakaspalvelustakaan en saanut tarvittavaa apua.

Sata kertaa luotettavampi suoja ostajalle. Kalliita juttuja ei Alista ainakaan kannata ostaa. Itseäni harmittaa jo tämä pienempikin. Alista ei saanut rahoja takaisin, mutta omasta pankista reklamaation kautta sai Johtui siitä että myyjän toinen aikaisemmin tilaamani tuote oli paska mutta sitä ei voinut todistaa oikein mitenkään.

Sähkölaiteiden tilaamisessa kannattaa olla tarkkana, kun kaikki kiinakaupoissa myytävät pistokkeet eivät sovellu Suomeen. Tuotetiedoista kannattaa aina tarkistaa soveltuuko tuote meidän verkkovirtaan ja millaiselta pistoke näyttää. Esimerkiksi tämä laturi soveltuu EU-maihin: Yleisesti on hyvä muistaa, että sähkölaitteet eivät ole välttämättä valmistettu meidän turvallisuus standardien mukaan.

Jos ostat esimerkiksi laturin, niin sitä ei kannata jättää seinään kiinni ilman valvomatta. Mikähän on vikana kun yritin tilata puhelimeen akkua,mutta maksu ei jostain syystä onnistunut useista yrityksistä huolimatta. Joissakin korteissa voi olla käyttöalueet rajattu esimerkiksi Eurooppaan, jolloin verkko-ostokset muualta ei onnistu.

Suosittelemme tässä tilanteessa pankilta varmistamaan, että onko kortillasi Kiina käyttöalueena sallittu? Kokemukseni mukaan ei väite pidä paikkaansa. Minulla on Visa kahdesta pankista, molemmissa P-maat käyttäalueena. Kiinan tilaukset Alilta ja Bangoodista toimivat erinomaisesti.

Konkreettisesti olen muutaman kerran unohtanut Saksassa käydessäni muuttaa käyttöaluetta — kortti ei toimi missään.

Saksan amazonista tilaus kyllä onnistuu. Suurin syy kortinvaihtoon oma kokemus muutaman kerran on että kortti on ollut tietomurrettujen korttien joukossa. Yleensä tietomurto koskee kymmeniä tai satoja tuhansia kortteja joista Suomessa pankkikohtaisesti muutamia kymmeniä kortteja.

Tätä verottomuuden arvorajaa ei kuitenkaan sovelleta tupakkatuotteisiin, alkoholiin, alkoholijuomiin eikä hajuvesiin. Tässä vielä heidän linkkaamansa Netistä ostamisen opas: Jos tuote ei ollut mikään yllämainituista, voi olla että myyjä on jollain tapaa laskenut toimituskulut mukaan tuotteen hintaan. Kaikki meni hyvin siihen asti kun olin antanut luottokortin tiedot sitten tuli teksti ettei voida toimittaa annettuun osoitteeseen.

AliExpressin kaikki myyjät eivät tosiaan valitettavasti toimita tuotteita Suomeen. Kannattaa selata samaa tuotetta muilta myyjiltä, niin saatat löytää myyjän, joka toimittaa Suomeen.

Onko siis niin että jos ostosuoja päättyy ja tuote ei ole saapunut niin silloin avaan disputen? Vai pitäisikö se avata jo ennen kuin ostosuoja päättyy? Sinun tulisi tehdä Dispute ennen kuin ostajansuoja päättyy. Blogissamme vielä lisätietoa Disputesta: Eka kertalaisena tein juuri tilausta ja maksoin verkkopankin kautta. Tuotteet näkyivät ostoskorissa, mutta rahat lähti tililtä. Tuotteita varmaan turha odotella… ja rahatkin varmaan meni.

Otathan yhteyttä AliExpressiin asiasta, ja tarkistathan sähköpostisi siltä varalta, että olet vastaanottanut tilausvahvistuksen.

Voinko tilata Gold Tower Balm: Ymmärsinkö oikein, ettei tuote saa sisältää lääkeaineita vaan ne tulee olla täysin luonnon omia aineita… En saanut selvää mitä ko. Onko turvallista tilata AliExpressiltä? Tästä syystä kokosimme asioita, joita on tärkeä tietää AliExpressistä: Laadunvalvonta Halpojen hintojen kääntöpuolena on se, että tuotteiden laatu vaihtelee suuresti.

Tarkista tuotteen otsikon alta, kuinka monta tähteä ostajat ovat kyseiselle tuotteelle antaneet ja paljonko arvioita on annettu. Jos myyjällä on erittäin vähän palautteita tai tähtiä, niin tuote kannattaa ostaa ennemmin toiselta myyjältä. Jos ostat vaatteita, kannattaa huomioida, että kiinalaiset koot eivät mene yksiyhteen eurooppalaisten kokojen kanssa.

Useimmissa tapauksissa kannattaa valita pari numeroa isompi koko, jota normaalisti käyttäisit. Suomalaiset turvallisuusstandardit eivät päde AliExpressin tuotteisiin. Esimerkiksi sähkölaitteiden ja kosmetiikan käytön suhteen kannattaa olla varovainen: Ostajan suoja Buyer protection Huolellisuudesta huolimatta voi joskus käydä niin, että tuote on vääränlainen tai se ei saavu ollenkaan.

Maksutavat AliExpressillä on lukuisia maksutapoja, mutta helpoimmat maksutavat ovat Visa Electron, debit-kortit ja luottokorttit Visa, Master Card ja Maestro. Elektroniikkatuotteiden takuu Halvalla ostetut elektroniikkatuotteet eivät sisällä takuuta, mutta nämä tulevat silti edullisemmaksi pitkällä aikatähtäimellä, mikäli näitä joutuu uusimaan.

Toimitusaika Tuotteilla on usein ilmainen toimitus, jolloin toimitusaika on n. Jos Kiinasta tilaa sähkölaitteita, niin onkos niissä Suomeen sopiva pistoke ja verkkovirta-alue?

Jos myyjä kopioi korttia menettää hän heti oikeuden esim. Kyllä mä olen joutunut maksamaan verot jos ostos on ollu 20 eur ja kulut 5 eur. Hei Kalevi, kiitos kommentista.

Toivottavasti tämä selvensi asiaa! Hei, AliExpressin kaikki myyjät eivät tosiaan valitettavasti toimita tuotteita Suomeen. Hei Minna, kiitos kommentistasi.

Hei Päivi, kiitos kommentistasi. Kaikista varmimman vastauksen saat Tullilta. Lähetäthän heille viestiä asiasta.

Silloin ebay vielä omisti Paypalin. Ostajat suorittamat maksut ovat Alipayllä niin kauan kuin ostaja on kuitannut lähetyksen vastaanotetuksi kunnossa.

Tämän jälkeen maksu vasta siirtyy myyjälle. Tuo on siis se tavallisin tapaus. Taistelen tällä hetkellä siitä saanko rahani takaisin tuotteista joita myyjä ei ikinä lähettänyt. Pari tuotetta tuli perille, loput ei. Käsittelyssä pyydetään alkuperäispakkauksia, kuorta Kuvia pitää lähetellä todisteeksi.

Aliexpressillä mainostetaan ostamisen turvallisuudesta ja vakuutellaan rahoja takaisin, mutta loppupeleissä prosessi on vaivalloinen ja takuita ei ole. Asiakaspalvelustakaan en saanut tarvittavaa apua. Sata kertaa luotettavampi suoja ostajalle. Kalliita juttuja ei Alista ainakaan kannata ostaa. Itseäni harmittaa jo tämä pienempikin.

Alista ei saanut rahoja takaisin, mutta omasta pankista reklamaation kautta sai Johtui siitä että myyjän toinen aikaisemmin tilaamani tuote oli paska mutta sitä ei voinut todistaa oikein mitenkään. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Masa on vaarallinen pervo. Minulla on ongelma AliExpressin käytössä. Kun kirjaudun sisään, jostain syystä tulee ilmoitus "We have noticed an unusual activity in your account.

Eli en pääse enää palveluun. Onko kokemuksia miten edetä? Kunnon asiakaspalveluun ei pääse kun ei pääse tuon edemmäksi. Aina pitäisi olla kirjautuneena. Robottiasiakaspalvelusta ei ole mitään hyötyä.

AliExpress on aivan perseestä. Äsken tuli sposti AliE: No paketti odottaa noutoa postissa. Muussa ongelmass aspassa lupasivat tutkia ja ilmoitella, eipö ole kuulunut yhtään mitään. Aliexpress on huijaus Sivusto isolla S: Tuotteet tulevat ilman jälleenmyyntipakkauksia. Muutaman kerran tilannut ja kilmesti jäänyt tavara tulematta, en tilaa enää. Laatu sitä tavallista kiinalaista paskaa. Tee Dispute ja saat rahat takaisin.

Muutaman kerran olen tilannut ja tavara on ollut sellaista mitä ei pitäisi, olen saanut rahat takaisin ja pitää tuotteen. Joissain tapauksissa tuote on toki ollut melko käyttökelvoton mutta joissain tapauksissa ok vaikkei toki aivan sitä mitä pitäisi.

Aliexpressin Dispute -prosessia en kyllä kritisoi, mutta hyvin paljon piraattikamaahan siellä on myynnissä. Vastaa alkuperäiseen viestiin aliexpress??? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Oletko pohtinut, mikä on AliExpress tai onko turvallista tilata AliExpressiltä?

Haluamme auttaa sinua saamaan tähän kysymykseesi vastauksen. Tästä syystä kokosimme asioita, joita on tärkeä tietää AliExpressistä:. AliExpress on Alibaba Group konsernin perustama yksityisille kuluttajille suunnattu kauppapaikka.

Alibaba perustettiin vuonna tukku- ja vähittäismyyjille, jotta kaupankäynti valmistajien kanssa nopeutuisi ja samalla helpottuisi. Vuonna Alibaba päätti avata kaupankäyntimahdollisuuden myös kansainvälisesti yksittäisille kuluttajille perustamalla AliExpressin. AliExpress muistuttaa ominaisuuksiltaan paljon eBaytä, eli se ei itse myy tuotteita kuluttajille, vaan toimii alustana kauppiaille. AliExpress myös vastaa maksuliikenteestä ja huolehtii ostajan oikeuksista.

Yhä useampi suomalainen tietää jo AliExpressin ja tekee sieltä hankintoja jopa viikoittain. Palvelun kasvavan suosion takana on pitkälti tuotteiden matala hintataso, sillä suurin osa tuotteista tulee suoraan valmistajilta Kiinasta tai kiinalaisilta jälleenmyyjiltä. AliExpress on yksi suosituimpia Kiina-kaupoista. Halpojen hintojen kääntöpuolena on se, että tuotteiden laatu vaihtelee suuresti.

Pahimmassa tapauksessa tuotteen kuvaus voi olla täysin harhaanjohtava. Voit kuitenkin välttyä pahimmilta hutiostoksilta, kun otat seuraavat asiat huomioon: Huolellisuudesta huolimatta voi joskus käydä niin, että tuote on vääränlainen tai se ei saavu ollenkaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ostaja voi riitauttaa asiaa kaupan myyjän kanssa. Tilauksen jälkeen ostajalla on n. Myyjä voi halutessaan pidentää ostajan suoja-aikaa, jos tuotteella on pitkä toimitusaika.

Kun olet saanut pakettisi, sen jälkeen on kuitattava, että pakettisi on saapunut ja tuote vastaa kuvausta. Jos tuote ei saavu tai tuote ei vastaakaan kuvausta: Mikäli ongelma ei ratkea myyjän kanssa, niin voit viedä asian eteenpäin AliExpressille selvitettäväksi. Sinulla on kuitenkin oikeus saada rahat takaisin viallisesta tai saapumattomasta tuotteesta.

AliExpressillä on lukuisia maksutapoja, mutta helpoimmat maksutavat ovat Visa Electron, debit-kortit ja luottokorttit Visa, Master Card ja Maestro. Huomioithan, että muilla korteilla ei ole samanlaista turvaa kuin luottokorteilla: Verkkokaupassa ei ole mahdollista maksaa toistaiseksi Paypal: Halvalla ostetut elektroniikkatuotteet eivät sisällä takuuta, mutta nämä tulevat silti edullisemmaksi pitkällä aikatähtäimellä, mikäli näitä joutuu uusimaan.

Älypuhelimien tilaaminen ei ole suositeltavaa, sillä sovellukset ja järjestelmät poikkeavat eurooppalaisesta. Jos tilaat älypuhelimen, niin etukäteen kannattaa selvittää kaikki yksityiskohdat tuotteesta ja sen toimivuudesta Suomessa. Jos tuote on rikki heti saatuasi sen, niin tuote on vielä tässä vaiheessa mahdollista palauttaa tai vaihtaa. Tuotteilla on usein ilmainen toimitus, jolloin toimitusaika on n. Joissakin tuotteissa on toimituskulut, jotka vaihtelevat suuresti, koska myyjät voivat itse hinnoitella ne tuotteilleen.

Jos tuote ei ole kirjattu kirje, saat tuotteen suoraan postilaatikkoosi, vain jos mitat ovat max. Osa tuotteista voit saada kuriirin kautta toimitettuna suoraan kotiisi n. Arvonlisävero maksetaan tuotteista ja toimituskuluista, mutta toimituskuluja ei lasketa tilauksen alarajaan. Korkeimmat tullit ovat esim. Tullimaksujen lisäksi tulee maksaa myös arvonlisävero.

AliExpressistä tilatessa kannattaa huomioida, että eri myyjiltä ostetut tuotteet tulevat eri lähetyksissä. Jos haluat lukea meidän AliExpress-kokemuksen ja vinkin bonuksen keräämiseen, lue kokemuksemme ja vinkki  täältä.

Liity tästä mukaan keräämään bonusta. Millaisia kokemuksia teillä on ollut AliExpressistä? Olen tehnyt ostoksia Aliexpressissä vuosia. Bonusten maksu vain ei tunnu toimivan. Tosin noissa hinnoissa kyse ei ole isoista summista mut tietty se kutkuttsa kun tulee hylättyjä koko ajan. Todella harmillista kuulla, jos koko ajan tulee sinulle hylkäyksiä AliExpressin ostoksista. Pystyisitkö antamaan meille osoitteeseen tuki bonusway.

Sähkölaiteiden tilaamisessa kannattaa olla tarkkana, kun kaikki kiinakaupoissa myytävät pistokkeet eivät sovellu Suomeen. Tuotetiedoista kannattaa aina tarkistaa soveltuuko tuote meidän verkkovirtaan ja millaiselta pistoke näyttää.

Esimerkiksi tämä laturi soveltuu EU-maihin: Yleisesti on hyvä muistaa, että sähkölaitteet eivät ole välttämättä valmistettu meidän turvallisuus standardien mukaan.

Jos ostat esimerkiksi laturin, niin sitä ei kannata jättää seinään kiinni ilman valvomatta. Mikähän on vikana kun yritin tilata puhelimeen akkua,mutta maksu ei jostain syystä onnistunut useista yrityksistä huolimatta. Joissakin korteissa voi olla käyttöalueet rajattu esimerkiksi Eurooppaan, jolloin verkko-ostokset muualta ei onnistu.

Suosittelemme tässä tilanteessa pankilta varmistamaan, että onko kortillasi Kiina käyttöalueena sallittu? Kokemukseni mukaan ei väite pidä paikkaansa.

Silloin ebay vielä omisti Paypalin. Aliexpressissä ei ole mahdollista maksaa paypalilla. Kiinan tilaukset Alilta ja Bangoodista toimivat erinomaisesti. Jos tilaat älypuhelimen, niin etukäteen kannattaa selvittää kaikki yksityiskohdat tuotteesta ja sen toimivuudesta Suomessa. Sinun tulisi tehdä Dispute ennen kuin ostajansuoja päättyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *